Embleem Titel Facebook

Legendejagers & Breda Wandelt


De samenwerking van de Legendejagers met Breda Wandelt staat garant voor een bijzondere belevenis in de feestelijk verlichte binnenstad van Breda! Ook in 2024 zullen we samen in deze prachtsetting een onvergetelijke sprookjesachtige wandeling wegzetten. Een wandeling die je niet snel zult vergeten.

 

16 en 17 december organiseerde Breda Wandelt een unieke kerstwandeling in de binnenstad van Breda. Legendejagers schreven het verhaal en traden op als vertellers, samen met de Bergsche Batterij en verteller Kees van Wanrooij.
Maarliefst 700 wandelaars liepen in deze tocht mee. Het mysterie rond de zestiende eeuwse apotheker Lucas Stas was de drager van deze tocht.
Wandelaars dwaalden door de duistere straten van de stad. Met bootjes werden zij van Baai naar de Haven gebracht. Van daaruit werden zij door mysterieuze gidsen door de stad geleid langs de verschillende verhalenvertellers en figuranten.

 

Wie aan deze tocht heeft meegedaan kon vervolgens op een nieuwe queeste door de stad, op zoek naar het recept van het levenselixer. Kortom, dubbel plezier voor jong en oud!

 

 

Vorige Volgende