Embleem Titel Facebook

Post voor Hubert (Geocache)

Chaam - Huis ten Bosch pannenkoekenrestaurant

Huis ten Bosch is de thuishaven van een kleine legendejager. Zijn naam is Hubert en hij is de neef van Wompert en dus ook een kabouter, want ja, verhaalfiguren kunnen evengoed legendejager zijn.

Hubert is een groot deel van zijn tijd op reis naar de verre uiteinden van de wereld. Maar telkens komt hij terug naar het Huis ten Bosch in Chaam. Terwijl hij daar zijn aantekeningen bijwerkt en uitrust van alle vermoeienissen beraamt hij er ook plannen voor nieuwe ontdekkingsreizen. Waar Hubert zoal is geweest kun je in de voorste ruimte van het restaurant zien.

Toch laat hij graag aan Wompert en Bies weten hoe het met hem gaat tijdens zijn reizen. Zijn berichten worden op een heel oude manier verstuurd, per vogel. De meeste post wordt bij Wompert en Bies afgeleverd door Puf de duif. Maar Huberts berichten komen met een speciale vogel die huist in een klein huisje vlak bij het restaurant. Als je het huisje vindt, kun je meteen kijken of er post is.

We hebben vorige week een brief opgehaald bij Puf. Als je weet wat Hubert heeft geschreven, dan kun je vast en zeker ook het huis van Puf vinden en kijken of er nog meer berichten zijn. O ja, omdat Hubert een legendejager is gebruikt hij vaak oude vergeten geschriften zodat niet iedereen zomaar zijn berichten kan lezen.

Stap 1: Ontcijfer eerst het geheimschrift...

Vorige Volgende Terug