Embleem Titel Facebook

Nieuwsbrief 2014-1

Legendetocht in aantocht!

Exclusief voor alle betrokkenen

Beste mensen,

In maart 2012 begonnen de Legendejagers aan hun eerste activiteit, de 'Duivelsche Bokkentocht' in Breda. Wij zijn aangenaam verrast door het enthousiasme waarmee ons concept, mede door jullie, ontvangen is. Sinds de Bokkentocht hebben wij vele aanvragen gekregen voor legendetochten. Ook zijn wij veel mensen tegengekomen die met ons mee wilden denken in de verdere vorming van dit avontuurlijke concept. Zo kwam het dat we niet alleen tochten, maar ook een boek, workshops en spelelementen zijn gaan ontwikkelen. Dit alles in samenwerking met een grote groep oprecht enthousiaste mensen. Allereerst willen wij iedereen bedanken voor deze fantastische samenwerkingen. Via deze nieuwsbrief willen wij iedereen met wie de Legendejagers samenwerkt op de hoogte brengen van wat belangrijke zaken.

Zakelijke afspraken voor afnemers van een Legendetocht.

In de periode tussen de eerste tocht en nu, hebben we ons tevens kunnen beraden over een geschikte zakelijke formule. Wij verkiezen een doorzichtige, heldere formule die voor iedereen gelijk is. Voornaamste detail is dat de tochten eigendom blijven van De Legendejagers en derhalve alleen verhuurd worden. De definitieve richtlijnen kun je via deze link downloaden. Wij rekenen er op dat je, mocht je vragen of verzoeken hebben, contact met ons opneemt. Jullie mening kan ervoor zorgen dat wij onze zaken nóg beter kunnen regelen

Binnenkort krijg je een contract opgestuurd waarvan we vragen één exemplaar ondertekend retour te sturen.

Wanneer zijn de legendetochten klaar?

Aan een goede legendetocht gaat behoorlijk wat werk vooraf. Alleen al het zoeken naar geschikte verhalen, als er überhaupt al verhalen over de streek beschikbaar zijn, is soms een hele klus. Dan moet ook de tocht goed in elkaar zitten. De klant wilt soms graag nog wat aanpassingen zodat we de tocht meerdere malen moeten lopen en herzien. Daarbij komt tenslotte nog de vormgeving. Door de hoeveelheid aanvragen en de andere activiteiten die we opzetten, was het niet mogelijk om alles meteen af te werken. Toch houden we ons vast aan dit voorjaar. In de periode tussen 1 maart en 1 juli moeten de huidige aanvragen omgezet zijn in fysieke Legendetochten.

Wij houden je op de hoogte van de vorderingen omtrent de tocht voor jullie locatie!

De Legendecourant.

Binnen enkele weken is de eerste Legendecourant een feit. Een online tijdschrift op www.issuu.com waarin je de sfeer van de wereld der Legendejagers kunt opsnuiven. Hierin maak je tevens kennis met de andere facetten van de Legendejagers. Natuurlijk komen alle locaties prominent in de belangstelling. Dit tijdschrift kun je zien als een luxe, digitale reclamefolder. Hierin laat je zien wat jullie locatie met de Legendejagers te bieden heeft.

De link naar deze Legendecourant wordt in een mailing verstuurd naar alle contacten van de Legendejagers, Skapare Plan en Erik Franken. Wij vragen iedereen de link door te sturen naar het eigen mailbestand. In ons mailbestand worden ook pers en belanghebbende instanties als VVV, ANWB, Natuurmonumenten etc. aangeschreven.

Voor dit eerste nummer plaatsen wij gratis een advertentie in het tijdschrift. Deze wordt u een dezer dagen ter goedkeuring opgestuurd via e-mail. We hopen dat de Legendecourant een dusdanig succes wordt dat het voor herhaling vatbaar is. Het is dan ook mogelijk om in deze Legendecourant een artikel of advertentie te plaatsen. Kosten en inhoud gaan natuurlijk in overleg.

Veel activiteiten.

We werken naar een heel netwerk van Legendetochten toe. Maar dat is nog niet alles. Een kijkje op onze website maakt al voor een deel duidelijk dat naast de Legendetochten ook nog andere activiteiten mogelijk zijn. Een verhalenverteller of acteurs voor of tijdens de tocht. Activiteiten voor kinderen of een spel voor het hele gezin. Locatiebeheerders kunnen dergelijke activiteiten boeken voor bedrijfsfeestjes, familiefeesten of als promotieactiviteit. Maar ze kunnen ook door anderen geboekt worden. Dergelijke activiteiten kunnen we desgewenst ook op maat leveren.

Beleving is ons vak. Vooral de beleving buiten. Met een mooi verhaal, lekker eten en drinken, een kampvuur... Kortom, avontuur. Wil je ook ruimte geven aan fantasie en beleving? Dan zijn de Legendejagers mogelijk een goede partner!

Wij zien uit naar een mooie samenwerking met jullie!

Tot snel!
Roderick en Ambrosius

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Legendejagers.
Copyright © 2014 Legendejagers/Skapare Plan - All rights reserved.

Vorige Volgende Terug