Embleem Titel Facebook

Nieuwsbrief 2014-3

Officiële start Legendetocht Chaam.

19 oktober; gratis legendetocht bij PannenkoekenHuis ten Bosch

Wie van oude verhalen en legenden houdt, kan zijn hart ophalen tijdens de wandeling "De Bloedsteen op Valkenberg". Twee maal begeleiden de legendejagers het publiek door het landgoed en vertellen zij over de Zwarte Dame, de Lange Wapper en de gevreesde Zwartmakers. Dit is dé uitgelezen kans om legenden te beleven op de plaats waar zij in het verleden hebben plaats gevonden. Aan beleving geen gebrek met de Legendejagers. Niet alleen hun verhalen zijn boeiend, maar ook hun geheimzinnige entourage.

De Bloedsteen en de Grafheuvel

De tocht start om 13:00u en om 15:30u en duurt ongeveer en uur tot anderhalf uur. De Legendejagers nemen u mee langs de Grafheuvel en de Bloedsteen.

Geheimzinnige verschijningen en woeste bandieten

Onderweg vertellen de Legendejagers u de verhalen die deze streek zo uniek maken. Bijgestaan door hun wonderlijke uitrusting wordt de wandeling een ware belevenis. Interessant en leuk voor jong en oud. En daarom een ideaal gezinsuitje.

Legendejagers-arrangement

Na 19 oktober is de tocht te koop bij PannenkoekenHuis ten Bosch Bredaseweg 72, Chaam. In een speciaal arrangement. U krijgt een fraai routeboekje en een kop koffie/thee met appelgebak en slagroom.

Kosten p.p. € 10,-

Colofon

Deze nieuwsbrief is een uitgave van de Legendejagers.
Copyright © 2014 Legendejagers/Skapare Plan - All rights reserved.

Vorige Volgende Terug