Embleem Titel Facebook

Onze podcasts

 

Waar is de tijd gebleven dat de radio hét medium was? Luisteren naar muziek, maar ook naar verhalen en gesprekken en... hoorspelen. Een stukje van deze oude media leeft voort in de moderne podcast en daarvan zijn er inmiddels vele, uiteenlopende varianten.
Ook de legendejagers hebben de podcast ontdekt.Zoals onze activiteiten zeer toegankelijk zijn, geldt dit ook voor onze podcasts. In de eerste serie van tien afleveringen gaan we op pad langs de baroniepoorten in de Baronie van Breda. Wij richten ons op het verhaal dat aan elke baroniepoort verbonden is. Er is aandacht voor de locatie, maar zeker voor de achtergronden bij het verhaal. En alles op een lichtvoetige manier die soms raakt aan het hoorspel. De podcasts duren maximaal een half uur. Vanaf 28 april 2024 wordt er regelmatig een nieuwe aflevering geplaatst. Podcasts zijn te beluisteren via deze website, Spotify, Soundcloud en andere platforms.

Bij de podcasts maken we dankbaar gebruik van de muziek die speciaal voor ons geschreven is door Jelle van Bezouw en Thijs van Gurp.

iconDe Legendarische Baroniepoorten

Vorige