Embleem Titel Facebook

Actief Beleven

Actief Beleven

Voel de wind in je gezicht. Klaag niet bij een paar druppels regen op je gezicht. Bij thuiskomt van een legendetocht, geniet je van de warmte binnenshuis, een opwekkende drank, een goede maaltijd. Je hebt het gevoel dat je iets hebt ondernomen. Actief!

Tocht of spel. Tocht en spel. Dat is het streven van de Legendejagers. Een poging tot ware, ultieme beleving.

Beleving staat hoog in het vaandel bij de Legendejagers. Zij brengen u in een andere tijd en dat niet alleen. Zij brengen u ook in de wereld der verhalen. Wat bezielde de mens toen zij verhalen over heksen verzonnen? Wát is de waarheid er achter?

In de loop der tijden zijn de Legendejagers onderdeel uit gaan maken van dit ingewikkelde web der verhalen. Hun eigen verhaal is er één van geworden. Niemand zal u de authentieke volksverhalen, sagen en legenden beter kunnen laten beleven dan de Legendejagers zelf. Het verhaal van de Legendejagers leest u in het artikel over de Historie. Of, als u nog even kunt wachten, in het boek dat in de loop van dit jaar gaat verschijnen.

Maar hoe kunt u de oude verhalen, die men elkaar vroeger bij een brandend haardvuur vertelde, zelf beleven? Dit is wat de Legendejagers u bieden!

Belevingstochten

Belevingstochten

Ga met de Legendejagers op stap en ontmoet de figuren uit hun verhalen in levende lijve. Laat hen hun eigen verhaal vertellen of duik nóg dieper in het avontuur en laat de verhaalfiguren je op de proef stellen. Een spannende invulling voor een familie of bedrijfsfeest.

Vorige Volgende