Embleem Titel Facebook

Op pad...

 

Er zijn talloze mogelijkheden om met de legendejagers op pad te gaan. Een gratis tocht brengt je door de gebieden waar het verhaal zich heeft afgespeeld. Je kunt alleen op pad of onder begeleiding van een Legendejager die je alle verhalen vertelt.
De ultieme tocht is die waar je de figuren uit het verhaal in levende lijve tegen komt. Zij vertellen hun eigen verhaal. Belevingstochten noemen wij dat!
Maar er zijn veel meer manieren om de verhalen van de wereld te beleven. Luister naar verhalen van de streek bij één van de tien Baroniepoorten.
Natuurlijk zijn de meeste Legendejagers geboren verhalenvertellers. Zij komen graag op uw event de mooiste verhalen vertellen. De kers op de taart is natuurlijk als zij hun bevriende muzikanten van Cool McFinn meenemen.
Tenslotte houden we best van een spelletje. Legendejagers zijn daarom een beste partner om spellen in elkaar te zetten voor een teambuilding of familiefeest. Daarbij kun je denken aan een soort escape-room of workshops. Enkele keren per jaar organiseren we echter een groots avontuur waarbij een computergame in het niets valt. Met echte weerwolven of spoken!


Vorige Volgende Door