Embleem Titel Facebook

Voor Scholen

Legendes maken onderdeel uit van ons cultureel erfgoed. Niet alleen de Romeinen, Kelten of Vikingen kenden verhalen die de moeite waard zijn om te vertellen. Maar ook om de hoek bestaan prachtige verhalen.

Scholenbezoek

Laat de Legendejagers op school hun verhaal vertellen. Doe één van de workshops in de klas of ga met de Legendejagers op pad in je eigen omgeving. Projecten op maat!

Scholenprojecten

In een scholenproject van 3 tot 5 lessen maken kinderen voor de groepen 6 tot 8 kennis met de verhalen uit hun eigen omgeving. Daarnaast krijgen ze basiskennis van mythen, sagen, legenden en sprookjes en gaan ze ook werkelijk op legendetocht, interactief of fysiek, al of niet begeleid door de Legendejagers of een verhalenverteller. Projecten worden op maat gemaakt per school/omgeving.

Voorjaar 2021: Pilot van het mythen en sagenproject voor Delphin LPS basisonderwijs en kinderopvang in Hoogerheide. Dit project omvat lesbrieven, digitale ondersteuning op onze site, een ganzenbord met mythen en sagen als thema en ingesloten leermomenten en een gastles van de Legendejagers (in Covid-tijd digitaal)

iconBelangstelling voor dit pakket? Of misschien voor een specifiek thema of een gastles? Informeer naar de mogelijkheden!


Vorige Volgende