Embleem Titel Facebook

Verhalenvertellerspool


Verhalenvertellers gezocht!

Wij zijn altijd op zoek naar vertellers. Vertellingen voor groepen, tijdens evenementen, tijdens wandelingen. Maar ook voor voorstellingen met muziek! En wij zijn niet de enigen.
Samen met De Nieuwe Veste in Breda, zijn we een verhalenvertellerspool gestart. Een platform waarbij verhalenvertellers, ondernemers en organisatoren elkaar kunnen vinden. De eerste stap is een besloten facebookpagina waarbij ondernemers en organisatoren hun opdrachten kenbaar kunnen maken en verhalenvertellers een podium kunnen vinden.
Vertellers van boven de 18 kunnen zich vrijblijvend inschrijven voor de verhalenvertellerspool. Zo blijf je op de hoogte van alle gelegenheden waarbij verhalenvertellers gewenst zijn.


Meld je aan!

Kies je specifiek voor de Legendejagers?

Speel je graag een rol tijdens een belevingstocht, spookevenement of andere activiteit? Ook dat kun je laten weten. Ook kinderen kunnen zich hierbij aanmelden, maar zij kunnen niet toetreden tot de verhalenvertellerspool!
Volwassenen die zich aan willen sluiten bij de Legendejagersbende krijgen automatisch het verzoek om toe te treden tot de verhalenvertellerspool.


Stuur ons een mail

Op zoek naar verhalenvertellers?

Zoek je verhalenvertellers of acteurs voor een evenement of project? Ook dan kun je op dit platform terecht. Meld je dus snel aan op onze besloten facebookpagina en leg je project voor!

Vragen? Stel ze gerust!
Vorige Volgende Door