Embleem Titel Facebook

Junior Legendejagers

 

 

Tijdreizen met de Legendejagers

Verhalen en geschiedenis maken de wereld om je heen een stuk spannender. Vooral als je een beetje fantasie hebt. Duik in de verhalen in een spel, een tocht of een ander event en wordt heel even Junior Legendejager. Een aantal van onze activiteiten (zie boven) is heel geschikt voor kinderen tussen de 6 en 16 jaar. Dus ben je op zoek naar een avontuur? Zet dan deze pagina in je favorieten!

 

What's up?!

Het derde boek is uit!

Ben 10 jaar of ouder? Dan is dit boek misschien wel wat voor jou! Spannende avonturen van de jonge Martijn in Terheijden en hoe hij de tijd beleeft dat de Spanjaarden deze streek in handen hadden. Of de soldaat Dumoulin die stiekem probeert het gebied te verkennen voor de Fransen die de streek veroveren in de achttiende eeuw. En wil je weten hoe het echt zit met die Zuiderwaterlinie, dan hebben we voor jou de echte geschiedenis op een rijtje gezet, wat extra luisterverhalen en routes zodat je de Zuiderwaterlinie met eigen ogen kunt zien
Lees meer

 

Op pad

Ga op pad door de wereld van de sagen en legendes. Met slechts je mobieltje in de hand, beleef je een wandeling op een heel andere wijze! Ook leuk als groepsuitje onder begeleiding van een legendejager!
Lees meer

 

 

Volgende