Embleem Titel Facebook

Legendetochten

Tal van gebieden zijn getekend door de tijd of de verhalen die er sinds mensenheugenis de ronde gaan. De duivel die in een holle boom langs de weg huist, een kaarsrecht pad dat dwars door het bos gaat zou het werk zijn van een hellehond... er sluimeren nog vele mysteries in het land.
Met een legendetocht leiden de Legendejagers je door deze gebieden. Te voet of op de fiets, lang of kort. Het aanbod aan legendetochten wordt steeds groter. Download de tocht op je telefoon en je leest de verhalen waar zij plaats hebben gevonden. We streven ernaar alle tochten ook als audiotour aan te bieden. Daarvoor heb je de IZI-travell-app nodig. De verhalen worden dan verteld.
Hoe je ook op pad gaat, een legendetocht is altijd een avontuurlijke tocht en vereist nooit speciale vaardigheden. Ze zijn geschikt voor volwassenen en kinderen.
Je kunt de Legendejagers ook inhuren om een legendetocht in stijl te kunnen gaan. Perfect als intermezzo tijdens een vergadering of als invulling voor een teamuitje of familiefeest.

Hoe werkt het?

Zoek de tocht hieronder uit

PDF

Download de pdf op je telefoon en ga op pad. De links vind je op de pagina's van de tochten.

Audio-tour

Download de IZI-travel-app op je telefoon via de links hieronder. Met IZI-travel krijg je niet alleen de route, maar ook een gesproken verhaal, exact op de juiste plek.


Op alle legendetochten gelden de voorwaarden die je hier kunt inzien

 

iconAchtmaal (1)


iconBreda (4)


iconChaam (3)


iconDen Hout (2)


iconDorst (1)


iconEtten-Leur (2)


iconRucphen (1)


iconStrijbeek (1)


iconTilburg (1)


iconUtrecht (1)


Vorige Volgende